Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Λέχαιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 59χρονος ημεδαπός, γιατί διέθετε προς πώληση αγροτικά προϊόντα, στερούμενος αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας αφού ακινητοποίησαν όχημα, στο οποίο επέβαινε 48χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, μαζί με ακόμα δύο άτομα, τραυμάτισαν με τη χρήση πυροβόλων όπλων στο χέρι και στο πόδι τον 48χρονο, ενώ στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την εξερεύνηση του χώρου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 11 κάλυκες πυροβόλων όπλων. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Όσον αφορά την υπόθεση σύλληψης ενός ατόμου για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης, συμπληρωματικά αναφέρεται ότι για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο ημεδαπές ΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και 34 ετών, αντίστοιχα. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των -2.049- ευρώ, καθώς και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί όπως προέκυψε, προχθές το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, ο 27χρονος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας ημεδαπού και στη συνέχεια το διέθεσε στον 38χρονο, έναντι χρηματικού ποσού. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 27χρονος, την 11.7.2014 το μεσημέρι, αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ένας 38χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για εκβίαση.