Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, τρεις ημεδαποί, ένας 34χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 28 ετών αντίστοιχα,

γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ιδιόκτητη εκκλησία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Συνελήφθησαν, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Αργολίδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθη, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα,  οι άδειες κατοχής των οποίων είχαν λήξει και τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των Νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος    Συνελήφθη, χθες (21.6.2014) το απόγευμα, στο Αριοχώρι Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ένα κινητό τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης,  συνελήφθη επίσης ένας 32χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης, βάρους -10,5- γραμμαρίων, 26 δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, ένα κυνηγετικό όπλο, μία μεταλλική αστυνομική ράβδος, ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των -255- ευρώ, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές η προέλευση και η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται. Επιπλέον, για το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο, είχε δηλωθεί η κλοπή του την 21.2.2010 στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως.