Συλλήψεις σε Αργολίδα,Λακωνία και Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, σήμερα  πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 22 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα προκάλεσαν φθορές με τη χρήση συσκευής εκτόξευσης χρώματος (σπρέι),

στα τοιχώματα των κτιρίων που στεγάζονται το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, η Δ.Ο.Υ Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλίου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σπρέι.
Σε συνέχεια του από 20.11.2013 και ώρα 09:00 Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη ενός 19χρονου ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, επιπλέον, σήμερα το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 19χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους -26,6-γραμμαρίων.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός (1) αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες (19.11.2013) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, μπήκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου εξανάγκασε υπάλληλο να του παραδώσει χρήματα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας ανήλικος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, χθες (19.11.2013) το μεσημέρι, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, αφαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή, χρήματα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε, μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία  υπόθεσης απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου ημεδαπού, για απάτη.
Συνελήφθησαν, σήμερα (20.11.2013) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τρεις ημεδαποί, δύο άντρες ηλικίας 21 και 30 ετών, καθώς και μία 20χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.