Το Χρήστο Μασούρα τίμησε η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

Σε μια λιτή εκδήλωση όπως αρμόζει στην περίπτωση η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης τίμησε το μέλος της και άξιο Σπαρταθλητή Χρήστο Μασούρα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο μουσείο φωτογραφικών μηχανών στο Μυστρά την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Γιάννης Γκλέκας και ο ταμίας Γρηγόρης Τσαγγούρης αφού συνεχάρησαν τον Χρήστο Μασούρα για τον τερματισμό του στο Σπάρταθλον 2013 αναφέρθηκαν στην σημασία και στις δυσκολίες του αγώνα καθώς και στην φωτογράφιση του αγώνα από τα μέλη της Λέσχης.

Ο Χρήστος Μασούρας παίρνοντας τον λόγο  αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. και τα μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στις εμπειρίες που αποκόμισε από την συμμετοχή και τον τερματισμό του.

Τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Μασούρα απένειμε ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Γιάννης Γκλέκας ενώ  η Μαρία Χρόνη Γραμματέας της Λέσχης πρόσφερε ένα  κάδρο με κολάζ φωτογραφιών από τον αγώνα.

Στην συνέχεια έγινε προβολή φωτογραφικού υλικού  από και η εκδήλωση έκλεισε με ένα ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια του  Σπάρταθλον

{gallery}masouras{/gallery}