Έναρξη Ακαδημιών Αναγέννησης Παραλίας Καλαμάτας

Το νέο ξεκίνημα των Ακαδημιών Μπάσκετ της Αναγέννησης Παραλίας Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Τέντας. Οι επικεφαλής και εμπνευστές του νέου φιλόδοξου εγχειρήματος του μπασκετικού τμήματος της Αναγέννησης,

Αντώνης Κούτρης , Τίμος Πρίφτης και Σπύρος Ψυχογιός, εκτός των τεχνικών προδιαγραφών που έχουν θέσει, στηρίζουν τη λειτουργία των Ακαδημιών στο σύγχρονο αθλητικό marketing, που θέλει το παιδί στο επίκεντρο με την υποστήριξη επιστημονικών μεθόδων. Στόχος η φυσική ανάπτυξη του παιδιού με τον καλύτερο τρόπο & μεθόδους και η προσωπική του βελτίωση, με την παράλληλη ορθή εκμάθηση του αθλήματος του μπάσκετ.

Τα «Τιγράκια» των Ακαδημιών της Αναγέννησης μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο, τις ημέρες και ώρες προπονήσεων, κάθε Σάββατο & Κυριακή 1.30μ.μ. με 2.30μ.μ. και κάθε Τετάρτη 5.30μ.μ. με 7.30μ.μ. στο γήπεδο της Τέντας.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι των Ακαδημιών Μπάσκετ της Αναγέννησης Παραλίας Καλαμάτας αναλογιζόμενοι ότι ο προϋπολογισμός της οικογένειας είναι επιβαρυμένος το μήνα Σεπτέμβριο με τα έξοδα του ξεκινήματος της νέας σχολικής χρονιάς, καλεί τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες τους χωρίς χρέωση για το μήνα Σεπτέμβριο. Η μηνιαία συνδρομή των 20€ ανά μήνα, θα αρχίσει να «μετράει» για τα «τιγράκια», από το μήνα Οκτώβριο και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Τίμο Πρίφτη στο 6948 265737.