Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη

kakokairia_2Σήμερα  Τρίτη γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες κυρίως  στα ορεινά της Ηπειρωτικής χώρας . Η θερμοκρασία έως 32 με 34 βαθμούς . Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τη νύχτα προς  την Τετάρτη , με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες ,

στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία , τη Θεσσαλία , στις Σποράδες και την Ανατολική Στερεά , και το απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά  . Λίγη συννεφιά  , στην υπόλοιπη  χώρα  . Οι Βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ , η θερμοκρασία θα πέσει λίγο .  Πέμπτη και Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός με τοπικές καταιγίδες την Πέμπτη στα ορεινά της Κρήτης  , η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Παρασκευή , και οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο , στα 6 με 7 μποφόρ . Το Σαβ/Κυρ γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας . Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ , η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο .

Στην  Αττική  σήμερα γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα .  Άνεμοι :  Βόρειοι  3 με 5  μποφόρ, στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ  .  Θερμοκρασία:  έως  33  βαθμούς .

Στη  Θες/νίκη  σήμερα  λίγη συννεφιά που από το μεσημέρι θα αυξηθεί  και κυρίως κατά τη νύχτα  θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και καταιγίδες . Άνεμοι : Μεταβλητοί  2 με 4  μποφόρ . Θερμοκρασία:  έως  32  βαθμούς.