Συλλήψεις και παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη στην Πάτρα ένας Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του Α΄ Τμήματος Πλημ-κείου Πειραιά, για απάτη. Επίσης, συνελήφθη στην αχαϊκή πρωτεύουσα ένας ημεδαπός,

γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις Τριμελούς Εφετείου και του Τριμελούς Πλημ-κείου Πατρών αντίστοιχα, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών, για παραβάσεις του ν. περί πνευματικών δικαιωμάτων και οφειλών προς το Δημόσιο, αντίστοιχα.  

Συγχρόνως, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο, άγνωστοι δράστες έκαναν ρίψη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε αυλή οικίας ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρής έκτασης υλικών ζημιών σε τοίχωμα αυτής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, γιατί διέρρηξε δύο αποθήκες και ένα κατάστημα, που στεγάζονται σε πολυκατοικία και αφαίρεσε χρήματα και εργαλεία.