Επίδαυρος: Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας λόγω παραστάσεων

Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, για το έτος 2013, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γνωρίζεται ότι, για το χρονικό διάστημα από 5 Ιουλίου 2013 έως 31 Αυγούστου 2013,

τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, θα γίνουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

•Μονοδρόμηση, κατά τις ώρες 19:00’ έως 21:00’, όταν αυτό απαιτείται, της Εθνικής Οδού Ισθμίων-Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, από κόμβο Κέντρου Υγείας Λυγουριού, έως το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με κατεύθυνση των οχημάτων από Ίσθμια προς Αρχαίο Θέατρο. Παράλληλα θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου προς Λυγουριό.  

Κατά την αποχώρηση των Θεατών:
•Μονοδρόμηση, κατά τις ώρες 23:00’ έως 00:30’, της Εθνικής Οδού Ισθμίων- Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, έως και τη διασταύρωση Κρανιδίου, με παραχώρηση μίας επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας οχημάτων, από τη διασταύρωση Κρανιδίου έως και το Κέντρο Υγείας.  
•Για τις ίδιες ημέρες και για το ίδιο χρονικό διάστημα, κατά τις ώρες 19:00’ έως 00:30’, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, επί της Λεωφόρου Ασκληπιού, εντός του Λυγουριού και για το τμήμα από την Πλατεία Ασκληπιού (39,4 χιλ. Εθνικής Οδού Ισθμίων – Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου), μέχρι και το 35,2 χιλ. αυτής, σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων της.