Πολύδωρας: Ιεροφάντης της αναδιαπραγμάτευσης ο Σαμαράς – ο κίνδυνος δεν είναι η ΧΑ, είναι η τρόικα

Στην άποψή του ότι χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενος εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον των τρόικας επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας, αρνούμενος πάντως ότι έκανε λόγο για συνεργασία με τη ΝΔ.

Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε ότι τηρεί στάση αναμονής για την αναδιαπραγμάτευση κυβέρνησης – τριμερούς αμφισβητώντας ότι το χρέος είναι βιώσιμο. «Ακόμη περιμένω την αναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά με την τρόικα… θα μείνει αναπάντητη η συζήτηση για το βιώσιμο χρέος;» διερωτήθηκε.

«Δανείζομαι τη γνώμη όσων μιλούν καθαρά για μη βιωσιμότητα του χρέους» επισήμανε.
Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης» και τόνισε ότι ο κίνδυνος δεν είναι η ΧΑ, είναι η τρόικα.

«Εγώ είμαι Κολοκοτρώνης, και αναζητώ συνεννόηση με όλους τους εμπολέμους. Ο κίνδυνος δεν είναι η ΧΑ, είναι η τρόικα, είναι ο αργός θάνατος» . Διευκρίνισε πάντως ότι θέλει συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Όσον αφορά τη συνεργασία ΝΔ – ΧΑ ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «σάς λεω ελεύθερα όποιος βρει τη λέξη συνεργασία να εκστομίζεται από το στόμα μου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Δεν είπα τη λέξη συνεργασία. Εννοούσα και υποστηρίζω πάντα (…) Μιλάς με τον εχθρό και δεν θα μιλήσεις ένα κόμμα με 1 εκατ. ψηφοφόρους;»

«Όποιος λεει δεν μιλώ με 1 εκατ. ψηφοφόρων είναι εκτός τόπου και χρόνου παραλογίζεται. Ζητώ συνεννόηση για να βγούμε από τη διαδικασία του αργού θανάτου. Εγώ μιλώ με ψηφοφόρους της ΧΑ άλλοι μπορούν να πουν ότι δεν μιλούν» τόνισε.

Περίεργη, χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, τη δήλωση Πολύδωρα ότι η ΝΔ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Πολύδωρας ανέλαβε το έργο της αποσαφήνισης του περιεχομένου της. Φαίνεται πως από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία η «Νέα Ελλάδα» θα χτιστεί χέρι χέρι με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την οξύτατη αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν οι δηλώσεις Πολύδωρα για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. «Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε το σχετικό video
{youtube}cn0qDlbi7Uw{youtube}