Καρέ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βλαχιώτη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγχρόνως, συνελήφθη χθες το πρωί στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, μετά από ένταλμα Προσωρινής Σύλληψης κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου που εκδόθηκε σε βάρος του, προκειμένου αυτός εκδοθεί στις Αρχές Ρουμανίας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, πράξη που είχε γίνει το 2008 στη Ρουμανία και για την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Ο 32χρονος ήταν ήδη κρατούμενος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, για κλοπές.

Επιπλέον, συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμα ένα  άτομο, αφού μπήκαν στο υπό κατασκευή Επισκοπείο Κορίνθου, αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό υλικό. Κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς. Επιπλέον, στην κατοχή του ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες το βράδυ, στην περιοχή «Κανταρέ» της Κορίνθου Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 47χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, συνεργός του 49χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου και τον τραυματισμό ανήλικου ημεδαπού συνοδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά.