Νέα σημαντική διάκριση για τον Κωνσταντίνο Κορωνιό

Σημαντική διάκριση για τον Κορωνιό Κωνσταντίνο και το Εργαστήριο Οργάνωσης & Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Παν/μιου Πελ/σου, αποτελεί η παρουσία στο 5ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο 

που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με τίτλο «Tourism Trends and Advances in the 21st Century».
Ο Κορωνιός Κωνσταντίνος, ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή κ. Κριεμάδη Αθ., – η οποία αποτελείται επίσης από την Διδάκτορα του τμήματος κα. Παπαιώαννου Α. και τους υπ. Διδάκτορες κα. Κουρτεσοπούλου Άννα και κ. Καριοφύλλα Χ. – παρουσίασε την έρευνα του εργαστηρίου με θέμα «Η χρήση του internet ως στρατηγικού εργαλείου διαχείρισης των σχέσεων με τους πελάτες, από τα ελληνικά πολυτελή ξενοδοχεία»
Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, αναδεικνύουν μεταξύ των άλλων, την ανάγκη υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών εκ μέρους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της χρήσης τους ως στρατηγικό εργαλείο διαχείρισης του πελατολογίου τους, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον έντονο ανταγωνισμό και στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

{gallery}koronioss{/gallery}