Συνεχίζεται η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου

Tην Τετάρτη 12 Ιουνίου  2013 υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και του αναδόχου του έργου «Συντήρηση της με αριθμό 13 Επαρχιακής Οδού Ανώγεια- Γοράνοι – Καστανιά –Ξηροκάμπι –Καμίνια –Πολοβίτσα –Κουρτσούνα – Άρνα» με προϋπολογισμό 300.000,00 ευρώ.  

Η μελέτη προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες που αφορούν αποκλειστικά τη συντήρηση της ως άνω οδού σε διάφορες θέσεις, εν προκειμένου για την διαμόρφωση της διατομής της οδού και την αποκατάσταση τμημάτων των οδοστρωμάτων που έχουν υποστεί φθορές.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την υπογραφή της σύμβασης του έργου και την επικείμενη έναρξη των εργασιών, δήλωσε ότι, στο συγκεκριμένο δρόμο μετά τον καθαρισμό των ρείθρων και των τεχνικών που έγιναν καθ΄ όλο το έτος από μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας προχωρούμε στις επόμενες μέρες με την εγκατάσταση του εργολάβου και στην αποκατάσταση φθορών που έχει υποστεί το οδόστρωμα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν κατά καιρούς στην περιοχή του Ταϋγέτου.