Ο διευθυντής του Ε.Τ αποκαθιστά την αδικία εις βάρος της Βαμβακούς

Άμεση ήταν η αποκατάσταση της αδικίας που ακούσια – όπως αποδείχθηκε – συντελέστηκε εις βάρος της Βαμβακούς στο ένθετο “Πάρνωνας – Το Άγιον Όρος της Πελοποννήσου” του Τύπου της Κυριακής.

Ο διευθυντής της εφημερίδας, κύριος Πάνος Αμυράς, σχεδόν 24 ώρες μετά την επιστολή – διαμαρτυρία που απέστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή προς τον ίδιο και το δημοσιογράφο, κύριο Πάνο Μπαϊλη, απάντησε ευχαριστώντας το ΔΣ του Συλλόγου για τις παρατηρήσεις σχετικά με το οδοιπορικό στον Πάρνωνα και τις παραλείψεις που σημειώθηκαν αναφορικά με τη Βαμβακού, τόνισε ότι ουδεμία πρόθεση υπήρχε από την πλευρά της εφημερίδας να πλήξει το κύρος του χωριού και δεσμεύτηκε ότι ο Ελεύθερος Τύπος θα καλύψει πλήρως τις επετειακές εκδηλώσεις του χωριού ώστε να πετύχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα και προσέλευση κόσμου.

Ακολουθεί το κείμενο της απάντησης του κυρίου Αμυρά προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέα Ζωή

Αγαπητέ πρόεδρε,
Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το ένθετο οδοιπορικό για το “Άγιο Όρος της Πελοποννήσου”που φιλοξενήσαμε στο Κυριακάτικο φύλλο μας. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να πλήξουμε το κύρος της Βαμβακούς. Όπως και εσείς αναγνωρίζετε, στο πλαίσιο μιας δημοσιογραφικής έρευνας υπάρχουν πάντα κενά ή παραλείψεις. Πάντα όμως ακούσιες. Ο “Ελεύθερος Τύπος” και εγώ προσωπικά, δεν θα ήθελα να διατηρηθεί στον οικισμό σας κλίμα παρεξήγησης. Για αυτό το λόγο, δεσμευόμαστε ότι θα καλύψουμε πλήρως τις εκδηλώσεις για τις ιστορικές επετείους του οικισμού σας ενώ θα επικοινωνήσει συντάκτης μαζί σας για να τις προαναγγείλουμε εγκαίρως ώστε να πετύχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα και καλύτερη προσέλευση κόσμου. Πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση
Πάνος Αμυράς
Διευθυντής εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”

Διαβάστε εδώ την επιστολή – διαμαρτυρια του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέα Ζωή Βαμβακούς

https://flynews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10064