Μπαράζ συλλήψεων σε Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία

astynomiamixanes-flynewsΣυνελήφθη, χθες (1-6-2013) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  20χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί αφαίρεσε από οικοδομή ιδιοκτησίας ημεδαπής, διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα. Μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (1-6-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας, όταν δύο άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (1-6-2013) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (1-6-2013) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε -297- κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (CD’S & DVD’S), που δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφαλείας και γνησιότητας, οι οποίοι κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (1-6-2013) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας (1) 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε -490- λαθραία πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ο 26χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα.