Φωτοσαφάρι από τη ΛΕΦΩΣ για τις … γωνιές της Σπάρτης!

lefosΗ Λέσχη Φωτογραφίας της Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ) σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας του Εργαστηρίου Πολιτικής, διοργανώνει Φωτοσαφάρι με θέμα “Όμορφες & Άσχημες Γωνιές της Πόλης μου”. Στόχος της δράσης …

είναι η συγκέντρωση και στην συνέχεια επιλογή φωτογραφιών που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5-9 Ιουνίου.

Η συνάντηση για το φωτοσαφάρι θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου, 16.00 η ώρα, στoν Κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου. Θα προηγηθεί μια σύντομη παρουσίαση όσον αφορά το θέμα του φωτοσαφάρι και θα δοθούν βασικές τεχνικές συμβουλές στους “φωτογράφους”.

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να στείλει φωτογραφίες σχετικές με το θέμα, που ήδη έχει στο αρχείο του, στην ηλεκτρονική διεύθυνση lefospartis@gmail.com.

Στο μήνυμα που θα σταλεί να συμπεριλαμβάνεται όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Γιάννη Γκλέκα στο τηλέφωνο 6937415187.
    
Ελάτε να αντικρύσουμε την πόλη μας μέσα από τον φωτογραφικό φακό, να την οικειοποιηθούμε, να την κρίνουμε εποικοδομητικά ή να την θαυμάσουμε και να μοιραστούμε το αποτέλεσμα ξεκινώντας έναν διαφορετικό διάλογο με τους συμπολίτες μας!
                                        
Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης
Εργαστήρι Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου