Το Ινστιτούτο Σπάρτης βραβεύει τους Σπαρταθλητές

Το Ινστιτούτο Σπάρτης πιστό στον αναπτυξιακό του προσανατολισμό και στην άποψη ότι  Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ, για δεύτερη χρονιά φέτος επιλέγει να βραβεύσει για την σημαντική προσφορά τους κάποιους συμπολίτες μας

που αποτέλεσαν ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ για τον τόπο μας με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους. Γι’ αυτό στις 14 Νοεμβρίου ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30΄μμ , στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΜΕΝΕΛΑΙΟΝ, θα τιμήσει τους πέντε Σπαρτιάτες αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, διαδίδοντας με την συμμετοχή και την αγωνιστικότητά τους τα ιδεώδη της Σπάρτης, διδάσκοντας την πίστη στον αγώνα , στην προσπάθεια και στην συμμετοχή και προσφέροντας πολλαπλά μηνύματα  στους νεότερους.

Οι πέντε Σπαρταθλητές, ο κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , η κ. ΜΑΡΚΑΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ο κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,  ο κ.  ΜΑΣΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,   ο  κ.  ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,  αποτελούν  για μας πρεσβευτές του τόπου μας που αναδεικνύουν διεθνώς ότι και ο σύγχρονος Λάκωνας και Σπαρτιάτης εμφορείται από  το υψηλό ήθος  και από τις αξίες των προγόνων μας  και ότι μπορεί να τις υπηρετήσει με πάθος, με ανιδιοτέλεια, με πειθαρχία και επιμονή.   
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε , τα παραδείγματα αγωνιστικότητας και ήθους πρέπει να τα κρατάμε ψηλά και να τα ενθαρρύνουμε.
Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι χαρά για μας
Για το ΔΣ  του  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ  ΣΠΑΡΤΗΣ
Η Πρόεδρος
Αναστασία  Κανελλοπούλου