Στη Σπάρτη έρχεται ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς

samaras-smΣήμερα, Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 συνεδρίασε η Διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας με την παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Προγραμματισμού, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Εκλογών κ. Μενέλαου Δασκαλάκη…

του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού κ. Λάμπρου Ζωγράφου και του Συντονιστή Κινητοποίησης του Κόμματος κ. Νίκου Καραλή με κύριο αντικείμενο συζήτησης την προετοιμασία για τις Εθνικές Εκλογές, τη στήριξη και συντονισμό της προεκλογικής ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά που έχει προγραμματισθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 (κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης).
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν με ενθουσιασμό την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιτύχει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.
Η ΝΟ.Δ.Ε. καλεί όλους τους Λάκωνες να δώσουν ένα δυναμικό παρόν στην προεκλογική  ομιλία του Προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά για να ξαναπάρουμε τη χώρα στα χέρια μας, και να ξανα-στήσουμε την Ελλάδα όρθια και υπερήφανη όπως της αξίζει. Για μια ισχυρή πλειοψηφία, γιατί η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει.

 Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε