Εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων στη Μεσσηνία

listis3-flynews.grΕξιχνιάστηκαν, 3 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και απόπειρας κλοπής, σε 2 καταστήματα και 1 οικία αντίστοιχα, στην Μεσσηνία, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, ενώ συνελήφθη ένας 1 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, την (29-2-2012) το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μπήκε σε οικία ιδιοκτησίας 85χρονης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.

Μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, εντόπισαν χθες (1-3-2012) το μεσημέρι, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, τον 23χρονο και τον συνέλαβαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, ο 23χρονος είχε διαπράξει και τις εξής κλοπές – διαρρήξεις:

•    Την (19-1-2012) το βράδυ, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα-κτηνιατρείο, ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό.
•    Την (29-2-2012) το μεσημέρι, στην Οιχαλία Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα-αρτοποιείο, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, χρηματικό ποσό.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήματα Μελιγαλά, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.