2η Γιορτή Λουλουδιών στο Γύθειο Ανατολικής Μάνης

Τη 2η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ  στο Γύθειο οργανώνει και φέτος  το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Δημαρχείου τη Δευτέρα του Πάσχα 21 και την Τρίτη  22 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Παραγωγοί φυτωριούχοι και ανθοπώλες θα υποδέχονται τους επισκέπτες  σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, για τους συμβουλεύσουν  και να τους γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο των ελληνικών φυτών και λουλουδιών.

Εκατοντάδες είδη φυτών, λουλουδιών και δενδρυλλίων για κήπους και βεράντες, γλάστρες, συστήματα ποτισμού και προϊόντα περιποίησης για τα φυτά θα «εκτεθούν»  με τις   καλύτερες τιμές, αφού όλα θα είναι κατευθείαν από τους παραγωγούς!

Τη γιορτή των λουλουδιών θα συμπληρώνει ευχάριστα, μουσική, παραδοσιακοί χοροί και  πασχαλινό κέρασμα με μεγάλη ποικιλία μεζέδων.
Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν εργαστήρια κηπουρικής για λαχανόκηπους στα μπαλκόνια και ζωγραφικής για την ημέρα της Αγάπης.

Αφήστε για λίγο τη «ζούγκλα» της καθημερινότητας και ελάτε στην όαση των λουλουδιών…. Τα φυτά και τα λουλούδια βοηθούν την ψυχολογία μας, διακοσμούν τον χώρο μας και μας φέρνουν κοντά στη φύση…

Φίλες και φίλοι επισκεφθείτε το πανέμορφο Γύθειο.

Βοηθήστε και εσείς ώστε το άρωμα της άνοιξης να απλωθεί στην πόλη μας και σε όλη   τη  Λακωνία.