11ο Sparta All Star Game – Επίτιμοι καλεσμένοι Αλβέρτης και Θεοδωρακοπούλου

Φιλικός αγώνας Μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σπαρτιατών

Με την υποστήριξη του ομίλου FLY (FLY 89,7 & www.flynews.gr)

Στις 17 Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, ο Σύλλογος φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους φοιτητές του 3ου έτους του μαθήματος ‘Οργάνωση Επαγγελματικού Αθλητισμού’ και το ακαδημαϊκό εργαστήριο ΙsportmanagementLab διοργανώνουν φιλικό αγώνα Μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σπαρτιατών, οδό Βρασίδου 54, μεταξύ Επίλεκτων παικτών της Λακωνίας και φοιτητών του Τ.Ο.Δ.Α.

Θα παραβρεθούν ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης και η αθλητικογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου ως επίτιμοι καλεσμένοι.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 11η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης. Σκοπός της αθλητικής διοργάνωσης είναι η απόκτηση εμπειρίας σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία.

Θα ήταν τιμή μας να υποστηρίξετε την προσπάθεια των φοιτητών για την διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης που γίνεται για ενδέκατη φορά στην πόλη της Σπάρτης.

Είσοδος Ελεύθερη!

Με εκτίμηση,
Οργανωτική Επιτροπή
11th Sparta All Star Game