Πριμ 10.000 ευρώ στους παίκτες της ΑΕ Σπάρτη

Απόλυτο «αφεντικό» στη Λακωνία είναι πλέον η ΑΕ Σπάρτης η οποία πέρασε με νίκη από το Γύθειο με 2-1 επί του τοπικού Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς τη Γ’ Εθνική. – Εξτρα πριμ νίκης στους παίκτες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μέχρι χθες οι δύο πρωτοπόροι συνέχιζαν αήττητοι και μετρώντας μόνο νίκες (από 12 σε ισάριθμα ματς) την πορεία τους, όμως η ΑΕ Σπάρτης με επιβλητική εμφάνιση επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της και έφυγε με το διπλό από το Γύθειο, κάνοντας το μεγάλο βήμα και αποκτώντας σημαντικότατο πλεονέκτημα στη μάχη της ανόδου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος από το καλοκαίρι στηρίζει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης με έξτρα πριμ 10.000 ευρώ.

Στο αγωνιστικό μέρος, τα γκολ της νίκης για την ομάδα της Σπάρτης σημείωσαν ο Χαλίλι στο 13′ και ο Σεμερτζίδης στο 65′, όταν και υπήρξε διακοπή λόγω έντασης και ρήψης αντικειμένων στο γήπεδο, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η παρουσία των ΜΑΤ προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου μείωσε στο 80ό λεπτό με τον Ντάνσο.

πηγή:onsports.gr