Σοβαρό τροχαίο στην Αργολίδα! 10 τραυματίες! {vd}

Στη διασταύρωση του δρόμου Ναυπλίου – Τολού, προς Δρέπανο, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ, με αποτέλεσμα, να τραυματιστούν δέκα άτομα, εκ των οποίων πέντε παιδιά! Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, τα πέντε παιδιά είναι ηλικίας μεταξύ 9 μηνών και 9 χρονών (3 αγόρια και 2 κορίτσια).

Σύμφωνα με την Αστυνομία ΙΧ στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι Γερμανων επιχείρησε παράνομη προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 3 γυναίκες με τα 5 μικρά παιδιά τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετατρέποντας τα δύο αυτοκίνητα σε άμορφες μάζες σιδερικών, από τα οποία ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι 10 επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Newsit.gr o διοικητής του Νοσοκομείου Διονύσης Στασινόπουλος, τα 5 μικρά παιδιά κρίθηκε σκόπιμο να μταφερθούν για νοσηλεία στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Σε σοβαρότερη κατάσταση απ΄ όλα είναι ένα αγοράκι 9 χρονών, το οποίο φέρει κρανιογκεφαλικές κακώσεις και αναμενόταν αργά το μεσημέρι να χειρουργηθεί.

Τα άλλα τέσσερα παιδιά, όπως και οι τρεις Ελληνίδες φέρουν ως επί το πλείστον θλαστικά τραύματα και η υγεία τους δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο. Όσον αφορά στο ζευγάρι των Γερμανών, που επέβαιναν στο δεύτερο ΙΧ, για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου παρέμεινε η Γερμανίδα τουρίστρια.

{youtube}zlvmSvgDfmU{/youtube}

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης