Τρίπολη | Επιχειρήσεις στο στόχαστρο διαρρηκτών

Στο στόχαστρο των διαρρηκτών μπήκαν δύο επιχειρήσεις της Τρίπολης το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου. Οι διαρρήκτες μπούκαραν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και σε ένα εστιατόριο σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου άγνωστοι αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του πρακτορείου ΟΠΑΠ το οποίο βρίσκεται επί της οδού Παπαρρηγοπούλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Όπως γράφει το arcadiaportal, οι θρασύτατοι διαρρήκτες φαίνεται να μην αρκέστηκαν στην πρώτη διάρρηξη και τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Μαΐου άνοιξαν και επιχείρηση εστίασης λίγα μέτρα πιο κάτω από το πρακτορείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, άγνωστοι διέρρηξαν την κεντρική πόρτα της επιχείρησης και αφαίρεσαν χρήματα καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η λεία των διαρρηκτών ανέρχεται στο ποσόν των 300 ευρώ αλλά και σε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που αφαίρεσαν από τις παραπάνω επιχειρήσεις. Ευτυχώς, όπως φαίνεται, οι επιχειρηματίες δεν είναι αφήσει αρκετά χρήματα στα ταμεία, απογοητεύοντας τους διαρρήκτες οι οποίες είχαν βλέψεις για μεγάλες μπάζες.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.