Τα 200 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις

Ως είθισται την πρώτη ημέρα κάθε νέου έτους, έτσι και φέτος έρχονται στη δημοσιότητα τα τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας, όπως καταγράφεται από τη Mediainspector.

Την κορυφή των ερτζιανών απολαμβάνει ο Ed Sheeran με το «Shape Of You», ένα τραγούδι που κυριάρχησε 13 εβδομάδες στην πρώτη θέση του μικτού Airplay Chart και 17 εβδομάδες στο Νο1 της διεθνούς κατάταξης.

Το πρώτο σε μεταδόσεις ελληνικό τραγούδι ανήκει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Αντώνη Ρέμο.

Τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» (8 εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart) παίρνουν τη σκυτάλη από το «Λένε», που παρεμπιπτόντως το 2016 είχε επικρατήσει στο συνολικό Top 200. Αντίθετα, τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» εντοπίζονται στο Νο4 της μικτής κατάταξης.

Ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα τραγούδια στη λίστα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αντικρίζει εφτά φορές το όνομά του στο Top 200. Ακολουθούν, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Οικονομόπουλος με πέντε τραγούδια ο καθένας, ενώ τέσσερα τραγούδια διαθέτουν ο Παντελής Παντελίδης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε τη λίστα στο hit-channel