Συνεχίζει με τη σημαία της η ΑΕ Σπάρτη! Ανανέωσε ο Ηλίας Αναστασάκος!

Όπως πολλάκις έχουμε υπογραμμίσει, ο FLY θα μεταδίδει νέα και ειδήσεις που αφορούν την ΑΕ Σπάρτη, όταν έχει διασταυρώσει πλήρως τις πληροφορίες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μην τροφοδοτεί κάθε … ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί στην αθλητική -και όχι μόνο- πιάτσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες, ο Ηλίας Αναστασάκος, η σημαία της Σπάρτης, ανανέωσε τη συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει να … καρφώνει γκολ στις αντίπαλες άμυνες και την προσεχή σεζόν στα γήπεδα της Football League. Ο 38χρονος επιθετικός δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά η συμφωνία είναι δεδομένη.

Στο μεταγραφικό μέτωπο …
Όσον αφορά το ρόστερ, προπονητής και ΔΣ βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις μηχανές να δουλεύουν στο κόκκινο, ώστε να κλείσουν τα θέματα ανανεώσεων και μεταγραφών. Κάποιοι παίκτες από το περυσινό ρόστερ δεν βρίσκονται στο πλάνο του Σωτήρη Αντωνίου και αναμένεται άμεσα να αποτελέσουν παρελθόν, ενώ θα γίνει οικονομική προσφορά σε κάποιους εκ των παικτών της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Κατά τα άλλα …

  • Ως προς το γηπεδικό, τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.
  • Η προετοιμασία της ομάδας για τη Football League θα αρχίσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη.
  • Καθ’οδόν για μόνιμη εγκατάσταση στη Σπάρτη βρίσκεται και ο εκπροσωπος τύπου της ομάδας, ενώ το ΔΣ ψάχνει χώρο για να στεγάσει τα γραφεία της ομάδας.
  • Αλλαγή προπονητή τερματοφυλάκων, καθώς ο κύριος Κονίδης, με τεράστια και πολυετή προσφορά στην ομάδα, αποτελεί παρελθόν,  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων προέρχεται από την ΑΕ Ερμιονίδα.