Στο ζενίθ η παραβατικότητα στη Πελοπόννησο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (18.8.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία δύο αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν και με την απειλή μαχαιριού και με τη χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 28χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Χθες (18.8.2017) το μεσημέρι, στο 19,8 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης- Σπάρτης, φορτηγό όχημα που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 84χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, διέρρηξε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε προαύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,1 μέτρα, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -144- γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το μεσημέρι, στη Καρδαμύλη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -14,7- γραμμαρίων, ζυγαριά και τριβείο κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το μεσημέρι, στη Καρδαμύλη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, τριβείο κάνναβης και σιδερογροθιά.