Σπάρτη – Αχαρναϊκός | Διάθεση εισιτηρίων – Δηλώσεις Αναστασόπουλου

Η ΑΕ Σπάρτη υποδέχεται την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 τον Αχαρναϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 17:30.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Κυριακή από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:30.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Δηλώσεις Αναστασόπουλου:

anastasopoulosΟ Βαγγέλης Αναστασόπουλος μίλησε στο spartafc.gr για την πορεία της προετοιμασίας και απεύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας για την φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (21/8, 17:30) με τον Αχαρναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

«Συνεχίζουμε εντατικά τις προπονήσεις και σε συνδυασμό με τα φιλικά παιχνίδια που θα παίξουμε, πιστεύω πως η ομάδα μας θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει το προπονητικό επιτελείο. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, για να έχουμε μία καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας. Γίνεται σοβαρή δουλειά καθημερινά από όλους μας στις προπονήσεις και είμαστε τυχεροί γιατί έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο με παίκτες που έχουν ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο.

Την Κυριακή δίνουμε ακόμη μια φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό και περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο τον 12ο παίκτη μας. Ο κόσμος ήταν πέρυσι το βασικό… συστατικό για την περσινή επιτυχία μας, με την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και αποτελεί δυνατό κομμάτι για την ομάδα μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μια γροθιά! Δυναμικά και τη νέα σεζόν, εν όψει των υποχρεώσεων μας σε Football Leagueκαι Κύπελλο Ελλάδας».