Πόσο θα κοστίσει φέτος το εορταστικό τραπέζι;

Ρεπορτάζ για την κατάσταση στην αγορά και τις τιμές που επικρατούν στα χριστουγεννιάτικα είδη πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο FLY.

Με τους εμπόρους συνέχισε σήμερα το ρεπορτάζ η πρωινή ζώνη του FLY, όπου μίλησε ο τέως πρόεδρος των εμπόρων Πελοποννήσου, κύριος Παγώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις τιμές των προϊόντων, την υψηλή φορολόγηση, αλλά και τη μέχρι στιγμής κίνηση στα καταστήματα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, μίλησε, στην πρωινή ζώνη του σταθμού, ο πρόεδρος των αρτοποιών, κύριος Νίκος Μάζης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Στον FLY μίλησε και ο κύριος Παντελής Μόσχος, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, ο οποίος υπογράμμισε ότι η αγορά είναι παγωμένη, αλλά … ζούμε με την ελπίδα, όπως δήηλωσε χαρακτηριστικά.

Στον αέρα του FLY μίλησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, κύριος Πέρρος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τιμές της γαλοπούλας, τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, τις ελληνοποιήσεις, αλλά και την ανάγκη στήριξης της τοπικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη