ΠΑΕ Σπάρτη: Τεχνικό επιτελείο και ρόστερ της Κ19

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της Κ19 και το ρόστερ της ομάδας, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας στελεχώνεται, στο μεγαλύτερο ποσοστό από Σπαρτιάτες και Λάκωνες ποδοσφαιριστές αλλά και από ταλέντα από την Ελλάδα, όπου αναμένεται να «λάμψουν» τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Football league και στο πρωτάθλημα Νέων.

Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα Νέων να λειτουργεί με τη νοοτροπία της πρώτης ομάδας και με προπονήσεις υψηλού επιπέδου, έτσι ώστε να μπορέσει να αναδείξει τα ταλέντα της Σπάρτης και της Λακωνίας, που σταδιακά θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Όσο για το τεχνικό επιτελείο, απαρτίζεται από ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό το οποίο είναι αποφασισμένο να δουλέψει σκληρά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Προπονητής: Νίκος Μηλιάκος

Γενικός αρχηγός: Τάκης Αργείτης

Γυμναστής: Αργύρης Τρακάκης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Τάκης Κονίδης

ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗ
Αλέξιος Κορτέσης Αθήνα
Γεώργιος Θανασούλας Αθήνα
Δημήτριος Λαμπράκης Σπάρτη
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗ
Ευάγγελος Παπαστάθης Σπάρτη
Λευτέρης Μπέτσιος Λάρισα
Γεώργιος Κορδούλης Κόρινθος
Ιωάννης Πετράκος Σπάρτη
ΜΕΣΟΙ
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗ
Ηλίας Μπουτσικάρης Σπάρτη
Δημήτριος Παπαγεωργίου Σπάρτη
Στέφανος Ρασσιάς Σπάρτη
Δημήτριος Μαλτέζος Σπάρτη
Παναγιώτης Σακλαμάκης Ηράκλειο Κρήτης
Νικόλαος Καλογερόπουλος Σπάρτη
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗ
Στυλιανός Φραντζέσκος Σπάρτη
Ανάργυρος Αϊβαλιώτης Σπάρτη
Βάτης Χρονάκης Σπάρτη
Νάσος Ασπιώτης Κομοτηνή
Ιωάννης Ελέζι Αθήνα

Στο ρόστερ ανήκουν επίσης οι Λάκωνες Γεώργιος Κορνέζος και Ευάγγελος Χάδιαρης, οι οποίοι θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα, μετά από επιλογή του προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου.

Την Δευτέρα 5/9 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Κ19 που σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ώρα και το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες μέρες.