Ο Γιώργος Δημακόγιαννης στον FLY: “Αμαρτωλά συμφέροντα θα καταστρέψουν τη Μάνη”

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα, μέσα από την πρωινή ζώνη του FLY, ο εκδότης και δημοσιογράφος, Γιώργος Δημακόγιαννης, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο θέμα των ανεμογεννητριών, αλλά και στην ανακοίνωση των δασικών χαρτών.

Aναφορικά με τις ανεμογεννήτριες, ο Γιώργος Δημακόγιαννης τόνισε ότι η Μάνη καλείται να δώσει ξανά τον υπέρ πάντων αγώνα, ώστε να προστατεύσει τον πλούτο της, την ιδιαιτερότητά της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στις 8 Φεβρουαρίου εκδικάζεται η προσφυγή των συλλογικοτήτων από το ΣτΕ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για … ξεφτιλισμένο και χάρτινο κράτος. Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν οι βουλευτές του νομού, για τους οποίους εξέφρασε την άποψη ότι δεν εκπροσωπούν τη Λακωνία, κάνοντας λόγο για αρχιερείς ρουσφετιού, για μνημόσυνα και κηδείες, αλλά και για έλλειψη του τεκμηρίου της σοβαρότητας! Τέλος, σχετικά με το ρόλο που διαδραμάτισε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης στο θέμα των ανεμογεννητριών, ο γνωστος εκδότης ισχυρίστηκε ότι άνοιξε την πόρτα στα αμαρτωλά συμφέροντα, τα οποία θα καταστρέψουν τον τόπο.

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις Δημακόγιαννη για τις ανεμογεννήτριες.

Ο Γιώργος Δημακόγιαννης αναφέρθηκε και στην επικείμενη ανακοίνωση των δασικών χαρτών, οι οποίοι έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή ζώνη του FLY.

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα