Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες επίδειξης Taekwon-Do στη Σπάρτη (φωτο+video)

Αγώνες επίδειξης Taekwon-Do πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24/2/2018 στον πολυχώρο “Sparta Arena” στην πόλη της Σπάρτης. Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του διακεκριμένου master Άγγελου Σολδάτου, 8o Dan. Επίσης, την Κυριακή 25/2/2018, πραγματοποιήθηκε προπόνηση και εκμάθηση τεχνικών Taekwon-Do από τον master Άγγελο Σολδάτο.


Στους αγώνες συμμετείχαν νεαροί αθλητές, ηλικίας από 4 έως 17 ετών, ενώ η συμμετοχή ξεπέρασε τα 55 παιδιά από τον Α.Σ. Ταεκβον-Ντο Σπάρτης Τριακόσιοι, όπως επίσης έλαβαν μέρος και αρκετοί αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι συνολικές συμμετοχές άγγιξαν τις 160.


Διοργανωτές ήταν ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης “Τριακόσιοι” και ο εκπαιδευτής του συλλόγου (διεθνής εκπαιδευτής IV Degree), Λεωνίδας Ραπατσουλέας.

Ευχαριστούμε τον κο Νικόλαρο Δημήτρη για την παραχώρηση του πολυχώρου Sparta Arena, τον φυσικοθεραπευτή της πόλης μας κο Γεώργιο Γαβαλάκη , τον Δρ. Μπασουράκο Παναγιώτη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, τον Ρουσιαμάνη Αθανάσιο και την Κουτσουρά Παναγιώτα τους δύο επικεφαλείς της ομάδας εθελοντών, το Ε.Κ.Α.Β. Σπάρτης, τον Andrian Kontea για την βιντεοσκόπηση πλάνων της εκδήλωσης, τον κο Πολολό Γεώργιο με τον Σελίμο Νίκο στην κάμερα για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων μέσω του krokees.gr (δείτε βίντεο αγώνων στην ιστοσελίδα), τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας Λώλη Θεόδωρο, Καββαδία Ευστάθιο, Κατσαούνου Γρηγορία, Ευθυμιάτο Αναστάσιο, Σάκη Βαγγέλη, Αλεξάνδρου Δημήτριο και Καραγιώργο Ιωάννη που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, το σώμα διαιτησίας, τους προπονητές, συντελεστές και δασκάλους των συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας που συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτής της επιτυχημένης διοργάνωσης, καθώς και τους αθλητές και γονείς που ταξίδεψαν από μακριά για να συμμετέχουν σε αυτή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διεθνή εκπαιδευτή IV degree, Νικηφόρο Κοτρίδη με την ομάδα επίδειξης Α.Μ.Ε.Α. από τον Πειραιά. Τον δήμαρχο Σπάρτης που μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του και τις βραβεύσεις που έκανε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Τα καταστήματα της πόλης μας Yiayia’s Kitchen , Mr Donut και Loykoulos τα οποία παρείχαν εκπτώσεις για τους φιλοξενούμενους μας.


Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον master Σολδάτο Άγγελο για την άψογη οργάνωση και καθοδήγηση όλων μας αυτό το αθλητικό διήμερο και να τον συγχαρώ επί τη ευκαιρία για την προαγωγή του από την παγκόσμια ομοσπονδία της ITF, στον βαθμό του 8ου Dan.
Μετά τιμής,
Λεωνίδας Ραπατσουλέας- εκπαιδευτής Α.Σ. Ταεκβον-Ντο Σπάρτης Τριακόσιοι.