Αγκαλιά με τη Γ’ Εθνική η ΑΕ Πελλάνας Καστορείου – Νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό Γυθείου (video)

Σε ένα παιχνίδι που ξεχείλιζε από πάθος και δύναμη και από τους 22 ποδοσφαιριστές η ΑΕ Πελλάνας Καστορείου ήταν η ομάδα που χαμογέλασε κυριολεκτικά στο τέλος μιας και τα γκολ της νίκης τα πέτυχε στο φινάλε της αναμέτρησης.

Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν δυο τρεις καλές ευκαιρίες και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 22′ λεπτό. Η ομάδα του Γυθείου είχε μόνο μία καλή φάση μετά από εκτέλεση φαόυλ. Το ημίχρονο τελείωσε 1-0 με την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου όμως να χάνει τον Ηλία Αναστασάκο λόγω τραυματισμού.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Γυθείου πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε στο 70′ λεπτό να ισοφαρίσει. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι κάπως έτσι θα έληγε το ματς, στις καθυστερήσεις η ΑΕ Πελλάνας Καστορείου πέτυχε δύο γκολ που της έδωσαν τη μεγάλη νίκη αλλά και το τεράστιο πλεονέκτημα εφόσον τερματίσει πρώτη κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές, να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της μία άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα γκολ πέτυχαν οι Σικαλόπουλος το 1 – 0 στο 22′ με πλασέ μετά από πάσα του Μπίζου ο Καζαντζής έκανε το 1 – 1 στο 70′, ο Σικαλόπουλος το 2 – 1 μετά από πάσα του Λ. Ρασσιά,

και πάλι ο Σικαλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Κόκκινες: Καζαντζή, Γεωργαντάς

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Κραβαρίτης, Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Μπίζος, Ζώης, Ρασσιάς Λ., Τίμι (37′ Πιλιάφας), Γεωργαντας, Σικαλόπουλος, Αναστασάκος, Χαλίλι.

Ολυμπιακός Γυθείου: Γαρόζης, Καρνιάτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασάκος, Σπυρόπουλος, Γκατιάγκα, Λυμπερόπουλος Χρ., Τσίκαρης, Λιβάνης, Πλεμμένος, Καζαντζης.

Δείτε το video του Flynews με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις