Λακωνικός | Εντυπωσίασε ο Νίκος Μπουντούρης!

Εντυπωσίασε με την παρουσία και τις γνώσεις του ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαϊου στη Σπάρτη, επισημοποιώντας με το 1ο Προπονητικό Διήμερο τη συνεργασία του με το Λακωνικό.

Ο επικεφαλής της Nikos Mpoudouris Academy πραγματοποίησε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης 3 προπονήσεις με τις δύο ομάδες αθλητών που δημιουργήθηκαν, δίνοντας έμφαση στην τεχνική, την ενδυνάμωση, καθώς και στην ψυχολογία των παικτών, συμβουλεύοντας παράλληλα και τους προπονητές της ομάδας, Θανάση Σκιαδά και Θεόδωρο Σφυρή.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Νίκος Μπουντούρης και ο συνεργάτης γυμναστής, Γιώργος Παπουτσής, παρευρέθηκαν στο χορό του Λακωνικού, στο Ξενοδοχείο Μενελαϊόν. Εκεί, το ΔΣ της ομάδας απένειμε τιμητική πλακετα στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Αμαρουσίου και πολλών ακόμη ομάδων, για τη συνολική προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση. Μάλιστα, οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το δεύτερο προπονητικό διήμερο, καθώς και για παράλληλες δραστηριότητες και αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Λακωνικός ευχαριστεί ιδιαίτερα το Ξενοδοχείο Μενελαϊον, το Γυμναστήριο Ευεξία για την παραχώρηση του αθλητικού εξοπλισμού, καθώς και τον ΑΣΕΕ Αμυκλών Λακωνία και τον κύριο Σπύρο Παπαδάκο για τη χορηγία χυμών.