Η κραυγή της τραγικής μάνας | «Να σεβαστούν τη μνήμη του παιδιού μου»

Ολοκληρώθηκε στις δικαστικές αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου, η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τον Ιανουάριο του 2014, με θύμα την 19χρονη, Αναστασία Μπέλλου, από τον Πύργο, που παρασύρθηκε και τραυματίσθηκε θανάσιμα από μπετονιέρα, στα φανάρια της Αγίου Γεωργίου. Από τις αρχές Ιανουαρίου του 2016, που πραγματοποιήθηκε το πρωτόδικο δικαστήριο η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Γεωργία Σκλαβογιάννη, αναζητά τη δικαίωση για την μνήμη της κόρης της, που την έχασε μέσα σε μια στιγμή τόσο άδικα.

Όπως γράφει το patrisnews, την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης όπου μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία που κράτησε έντεκα ώρες μέσα στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας καταδικάσθηκε σε 18 μήνες κάθειρξη ο οδηγός της μπετονιέρας που κατηγορούνταν για τον θανάσιμο τραυματισμό της Αναστασίας Μπέλλου.

Παρότι ο Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγαλύτερη ποινή για τον οδηγό της μπετονιέρας, ήτοι δύο χρόνια, στην τελική του απόφαση το δικαστήριο επέβαλλε συνολική ποινή τους 18 μήνες.