Γ.Στραβοκέφαλου: “Ανεπαρκής και κακός ο δήμαρχος Σπάρτης, γιατί τάζει και δεν πραγματοποιεί”

Η ελεύθερη πρόσβαση στον δημόσιο χώρο και η ελεύθερη χρήση ή απόλαυσή του είναι ζητήματα άρρηκτα συνδεμένα με την ποιότητα ζωής των πολιτών. Το αυτό διατυμπανίζετε αλλά μου φαίνεται ότι ζείτε σε ψευδαίσθηση δήμαρχε Σπαρτιατών, Βαλιώτη, νομίζοντας ότι ζούμε σε μια πόλη ισάξια άλλων ευρωπαϊκών.

Αντί να ασχολείστε με υποθέσεις παρακώλυσης της ελεύθερης χρήσης και προσπέλασης πεζοδρομίων και διαβάσεων, θυμόσαστε εισπρακτικά κλήσεις προγενεστέρων ετών (από εξαετία ξεχασμένων).

Οι αιτίες του προβλήματος: κακοτεχνίες, αυθαίρετες καταλήψεις από μόνιμα εμπόδια σταθερά ιδίως στην αρχή του πεζόδρομου Σπάρτης, με σταθερές εγκαταστάσεις ιδιωτών. Είναι νόμιμα η εξηπηρετείτε συμφέροντα σε βάρος πολιτών;

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ;

ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;

Μιλάτε για κακοδιαχείριση προβλημάτων προηγούμενων και μη επίλυσης των επιμέρους θεμάτων όταν τίθεται Θέμα ασφαλούς διέλευσης των πεζών, επί της οδού Κλεομβρότου από καταρριθέντα τμήματα διατηρητέου , και όταν οι κατασκευές αυτές τον σπρώχνουν να περνάει κάτω από υπό κατάρρευση εκκρεμείς πέτρες σε σημείο μάλιστα που κατά τη λειτουργία της λαϊκής διέρχονται εκατοντάδες πολίτες .

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣ;

ΤΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ;

ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!

ΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ!

ΒΑΛΙΩΤΗ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ.

ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ…………………………………………………

ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΥ

ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΛΕΟΜΒΡΟΤΟΥ 41 & ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ 35

Η κυρία Στραβοκέφαλου μίλησε στον αέρα του FLY 89.7 για το θέμα τονίζοντας ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με το Δήμαρχο Σπάρτης, αλλά τον θεωρεί ανεπαρκή και κακό, μιας και τάζει δίχως να πραγματοποιεί!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη!