Αθλητικές ειδήσεις Πελοποννήσου | Μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις!

Οι Γιώργος Μακροστέργιος, Χάρης Νάτσης, Γεράσιμος Παπαγγελής και Γιάννης Τσιώλης υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο Λακωνικό θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Άκης Λεφακίνης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Σπάρτη με κύριο θέμα την λήψη απόφασης για την μετατροπή του Ερασιτεχνικού Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε ΠΑΕ. Έπειτα από πρόταση της Γενικής Συνέλευσης, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, ορίστηκε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση της ΠΑΕ.

Και επίσημα πρόεδρος της Καλαμάτας μετά από 16 χρόνια είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος, καθώς η νέα διοίκηση της ομάδας συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Περισσότεροι από δέκα γνωστοί Πατρινοί Επιχειρηματίες, βγαίνουν μπροστά εκδηλώνοντας διάθεση να αναλάβουν την Παναχαϊκή.

Οι αθλητικοί σύλλογοι Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (Ποδοσφαιρική ομάδα) Α.Ο. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ «ΚΑΣΤΡΟ» (Ομάδα μπάσκετ) ανακοινώνουν την ίδρυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

Το Δ.Σ. της Αγγελώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στην ομάδα μας συνεχίζουν οι παίχτες: Λεκάκης Ευάγγελος, Μουτσατσός Βασίλης, Τσαγκάρης Μιχάλης, Λεκάκης Σταμάτης του Κ., Λεκάκης Γιώργος του Κ., και Λεκάκης Γιώργος του Α..

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Νέος προπονητής ο Τάκης Παναγόπουλος

Κόροιβος: Παρελθόν ο Βασιλόπουλος, πέταξε . . . για Κολοσσό!