Αήττητοι στον ημιτελικό της Παρασκευής οι Έφηβοι του Λακωνικού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του Λακωνικού και πιο συγκεκριμένα το τμήμα εφήβων του συλλόγου τερμάτισε στην πρώτη θέση του Γ’ Ομίλου  της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι Έφηβοι του Λακωνικού, οι οποίοι ολοκλήρωσαν αήττητοι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή, 12/1/2018 και ώρα 20.00, στη Μεγαλόπολη, σε knock out αγώνα, στον ημιτελικό της επόμενης φάσης, την αντίστοιχη ομάδα του Πελασγού Μεγαλόπολης, με σκοπό την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό.

Υπενθυμίζεται πως την περυσινή περίοδο (2016-17), ο Λακωνικός είχε φτάσει στον τελικό της κατηγορίας των εφήβων, στον οποίο όμως είχε ηττηθεί από την ομάδα της Καλαμάτας 80, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το εφηβικό τμήμα της ομάδας, το οποίο καθοδηγείται από τους προπονητές, Σφυρή Θεόδωρο και Σκιαδά Θανάση, αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές: Χριστοδουλάκος Λάμπρος, Νίκιας Ανάργυρος, Κουτράκος Δημήτριος, Αγγουράς Χρήστος, Χαλούλος Δημήτριος, Ρηγάκος Σταύρος, Μάζης Δημήτριος, Μαυρομάτης Παναγιώτης, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, Μπαρταϊα Κωνσταντίνος, Παινέσης Νικόλαος, Κολλιός Κωνσταντίνος.

Για μία ακόμη χρονιά, ο Λακωνικός αποδεικνύει ότι γίνεται πραγματική δουλειά στα τμήματα υποδομών και σιγά σιγά έρχονται και τα πολυπόθητα αποτελέσματα, τα οποία διαμορφώνουν το βιογραφικό της ομάδας και δίνουν εφαλτήρια εξέλιξης και περαιτέρω ενασχόλησης των νέων με το άθλημα.