Έξι χρυσά Λακωνόπουλα στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Σε μια ιστορική μέρα για την Δήμο Ευρώτα, που ανακηρύσσεται στις Βρυξέλλες, ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα των σπορ, στην κατηγορία TOWN, για το έτος 2017,η δική σας μεγάλη επιτυχία μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία, ότι θα τα καταφέρουμε τιμώντας τις δεσμεύσεις μας.
Έξι χρυσά παιδιά, στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος ,στην Πόλη Έμπολι της Ιταλίας, ο Ανδρέας Κοντάκος (Έλος), ο Φίλιππος Παναγάκος ( Παπαδιάνικα Δ.Μονεμβασίας),η Μπέτυ Σάκκαρη (Νιάτα), η Δανάη Σταματάκου (Γλυκόβρυση), η Ελένη Μανιατάκου (Γλυκόβρυση) και η Χριστίνα Γεωργοστάθη (Γλυκόβρυση) και ένας καταξιωμένος προπονητής ο Γιάννης Φελούρης, τίμησαν την Ελλάδα και τον τόπο μας κατακτώντας, 8 χρυσά,2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.
Ως Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα θα εισηγηθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο, την μεγαλύτερη των τιμών που αξίζει σε ένα δύσκολο άθλημα όπως το Παγκράτιο, που ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε να γίνει και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ άθλημα.
Είναι αυτονόητο ότι τα έξι χρυσά παιδιά, μαζί με άλλους αθλητές και παλαίμαχους που δόξασαν τον τόπο μας, θα είναι οι πρεσβευτές και πρωταγωνιστές σε όλη την διάρκεια του έτους στην διοργάνωση των αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων που έχουν προγραμματιστεί.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας και στο ιστορικό σύλλογο σας τον Α.Σ ΝΙΚΟΚΛΗ”.