Τρίπολη – Άστρος | Συντήρηση του δρόμου με 1,1 εκατ ευρώ

Έργα της Αρκαδίας σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη

Η πορεία των έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας εξετάστηκε σε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα σύσκεψη, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Τρίπολη.

Στην εν λόγω σύσκεψη μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ

Στο μεταξύ, την δημοπράτηση δύο έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.350.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Το ένα έργο που δημοπρατείται είναι η προϋπολογισμού μελέτης 1.100.000 ευρώ συντήρηση και βελτίωση κατά τμήματα του οδικού άξονα Τρίπολη – Αστρος και το δεύτερο η προϋπολογισμού μελέτης 250.000 ευρώ συντήρηση, αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Ανω Δολιανά – Ανω Βέρβαινα.

Η αποσφράγιση των προσφορών στους σχετικούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς θα γίνει, για το πρώτο έργο την Τετάρτη 22 και για το δεύτερο την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.