ΠΑΕ Σπάρτη: Συνέντευξη Ηλία Κατσογιάννη στον FLY

Στον αέρα του FLY 89.7 και τον Τάκη Καρβουνιάρη μίλησε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σπάρτη Ηλίας Κατσογιάννης.
Τα κύρια σημεία της συνέντευξης αφορούσαν το γηπεδικό,τις μεταγραφές αλλά και τα εισιτήρια,για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω:

Τ.Κ Η ΑΕ Σπάρτη συστάθηκε σε ΠΑΕ.Μια ιστορική στιγμή.Τι σημαίνει αυτό στη πράξη.

Η.Κ Όντως ιστορική στιγμή για την ομάδα που πλέον λειτουργεί όπως οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες ΠΑΕ.Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν τάχιστα.

Τ.Κ Τι γίνεται με τις μεταγραφές? Ο κόσμος αγωνιά.

Η.Κ Έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες μεταγραφές για τις οποίες έχετε ενημερωθεί και μαζί με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που έγιναν, θεωρώ ότι έχουμε φτάξει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο,που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους παίκτες.Ωστόσο είμαστε σε συζητήσεις για να προστεθούν ακόμα 3-4 νέες μεταγραφές στο ρόστερ.

Τ.Κ Γηπεδικό.Σε ποιό σημείο βρίσκονται τα έργα στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης και αν πιστεύετε ότι θα είναι καθόλα έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η.Κ Προχωρούν με γοργό ρυθμό τα έργα και θεωρώ με τη βοήθεια και της τοπικής αυτοδιοίκησης το γήπεδο θα είναι έτοιμο ενόψει της νέας σεζόν.

Τ.Κ Όσον αφορά το νέο γήπεδο στο Σαϊνοπούλειο?

Η.Κ Δυστυχώς εκεί υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας,είναι όπως καταλαβαίνετε ένα δύσκολο εγχείρημα,όμως με προσήλωση,σωστές κινήσεις και μεθοδικότητα θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε σε βάθος χρόνου.
Πάντως οφείλω να τονίσω ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου στο Σαϊνοπούλειο είναι σε άθλια κατάσταση,έχει καεί να το πω πιο απλά,ήταν ο χώρος στον οποίο θα γίνονταν οι προπονήσεις της ομάδας,δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον οπότε βρισκόμαστε σε αναζήτηση γηπέδου.

Τ.Κ Τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων.Ειστε ικανοποιημένος από την εως τώρα ζήτηση?

Η.Κ Ήδη έχουν πουληθεί περι τα 220 εισιτήρια,όσα δηλαδή τη προγούμενη χρονιά,ο στόχος είναι να διατεθούν 320-330 και νομίζω ότι θα επιτευχθεί.
Τον Σεπτέμβριο είναι στα σχέδιά μας,να βρεθούμε και σε περιοχές των υπόλοιπων δήμων του Νομού πραγματοποιώντας διάφορα event,έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα και στους πολίτες εκεί, να προμηθευτούν πιο εύκολα εισιτήρια.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω παρα πολύ όλο το κόσμο για τη συμμετοχή και τη πολύτιμη βοήθειά του.

Τ.Κ Φιλικά θα γίνουν?

Η.Κ Μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν, αν όλα πάνε καλά, τρεις δυνατές φιλικές αναμετρήσεις,όλες στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης που είναι επιθυμία και του προπονητή Σ.Αντωνίου.Ο πρώτος φιλικός αγώνας μάλιστα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 17:30 με τον Πανελευσινιακό.

Τ.Κ Σε ευχαριστώ πολύ που βρέθηκες στο studio του FLY για αυτή τη σύντομη αλλά παράλληλα ενδιαφέρουσα συνέντευξη.Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα  που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Η.Κ Με τη σειρά μου θέλω και εγώ να σε ευχαριστήσω για τη φιλοξενία σου στο σταθμό, που ήτανε και είναι πάντα κοντά στην ομάδα.Φυσικά υπάρχουν πολλά ζητήματα και προβλήματα, θα ήταν ουτοπικό να υποστηρίξω κάτι αντίθετο,αλλά για αυτό είμαστε εδώ, με πολύ καθημερινή δουλειά να τα ξεπερνάμε.