Εργασίες συντήρησης στους δρόμους της Λακωνίας

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 το έργο με τίτλο:«Συντήρηση της με αριθμό 25 Επ.Ο. Κροκεές -Αλάημπεη – Στεφανιά, της με αριθμ. 26 Επ. Ο. Σκάλα – Γύθειο και της με αριθμό 29 Επ.Ο. Σκάλα – Έλος – Γλυκόβρυση – Άγιος Ιωάννης» προϋπολογισμού 400.000,00€ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.
Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε επιτακτική διότι εξυπηρετεί παραγωγικές περιοχές με κίνηση βαρέων οχημάτων που μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα και παράλληλα συντηρείται ο παραλιακός άξονας σύνδεσης μεταξύ των Δήμων Ανατολικής Μάνης και Ευρώτα που την καλοκαιρινή περίοδο παρουσιάζει αυξημένη κίνηση. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες έχουν προγραμματίσει για τους επόμενους δύο μήνες την δημοπράτηση έργων συντήρησης σε όλο σχεδόν το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Λακωνίας και ευελπιστούμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε ολοκλήρωση το μεγαλύτερο μέρος του.