Αρχαιρεσίες «Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης»

Την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 από ώρα 16:30 έως ώρα 19:30 στο γραφείο του Συλλόγου που βρίσκεται στη Σπάρτη και επί της οδού Λυκούργου 61, θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας.
Ο Σύλλογός μας, κατά τα τελευταία χρόνια με επιμονή και μεθοδικότητα υπερασπίζεται τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των Μελών του, ασφαλώς, στα πλαίσια του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος της πόλης και της κοινωνίας, όπου, ως φορέας, παρεμβαίνουμε σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής της.
Καλούνται όλα τα Μέλη επαγγελματίες/επιχειρηματίες των καφέ και της εστίασης του Δήμου Σπάρτης, όπου με τη μαζική συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες, όχι μόνο ως ψηφοφόροι αλλά και ως υποψήφιοι, θα ενισχύσουν και ενδυναμώσουν περαιτέρω τη θέση και την επιρροή του Συλλόγου ως φορέα εκπροσώπησης και διαβούλευσης, ειδικότερα την τρέχουσα αλλά και την ερχόμενη περίοδο, όπου οι επιχειρήσεις μας βάλλονται πανταχόθεν.
Για την υποβολή υποψηφιοτήτων τα ενδιαφερόμενα Μέλη να επικοινωνούν με τον πρόεδρο (τηλ.: Επικοινωνίας: 2731025245 & 6945068370).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος Ο γ. γραμματέας

Τσαρούχας Βασίλειος Παπαδάκος Ιωάννης