Σοκ στη Καλαμάτα: 83χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο μέσα σε παιδική χαρά!

Ένα φρικτό γεγονός έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, σε παιδική χαρά στην οδό Λακωνικής, στην Καλαμάτα. 83χρονος, ασελγούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο με ελαφρά νοητική υστέρηση, επί ημέρες μέσα σε παιδική χαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες μια ανώνυμη καταγγελία χθες το απόγευμα, κινητοποίησε άμεσα τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι έδρασαν άμεσα και εντόπισαν στο σημείο, τόσο τον 83χρονο, όσο και τον 12χρονο.

Ο ανήλικος, αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετές ημέρες, ο 83χρονος, ο οποίος διαμένει σε διπλανό σπίτι, πήγαινε και τον συναντούσε στην παιδική χαρά. Εκεί αφόυ φρόντιζε πρώτα να μην γίνεται αντιληπτός, ασελγούσε επάνω στο κορμάκι του 12χρονου. Τις τελευταίες δε ημέρες, όπως αποκάλυψε ο 12χρονος στους αστυνομικούς και σε παιδοψυχίατρο τον κακοποίησε και σεξουαλικά, κάτι που πλέον έχει επιβεβαιωθεί και ιατροδικαστικά. Ο 83χρονος Καλαματιανός συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ώστε να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Το θέμα παρουσιάστηκε σχεδόν από το σύνολο των μεγάλων μέσων της χώρας.Δείτε το ρεπορτάζ του Τάκη Καρβουνιάρη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη στον Ant1