Καμπανάκι … κινδύνου για τη Σπάρτη! Φωνάζει η ανάγκη ενίσχυσης!

Με 13 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η Σπάρτη στον Εύοσμο, για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα, όπου και ηττήθηκε με 3 – 0. Μάλιστα, στην αποστολή δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας, με ό,τι αυτό μπορούσε να προκαλέσει, σε περίπτωση τραυματισμού.

Η ομάδα του νομού αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές και παρά το πολύ καλό υλικό και την αξιόλογη απόδοση που σημειώνει, δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα σερί νικών, μιας και είναι δεδομένο ότι ο πάγκος δεν έχει … βάθος!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες επιβάλλεται να βοηθήσουν την ομάδα σε μεταγραφικό επίπεδο, μιας και απομένουν περισσότερα από 20 παιχνίδια.

Ο Σωτήρης Αντωνίου, πραγματικός ήρωας, προσπαθεί συχνά με … αλχημείες να καλύψει το κενό που υπάρχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αντικατάσταση του Ηλία Αναστασάκου, λόγω τραυματισμού, από … στόπερ, σε πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι!

Ο προπονητής της ομάδας, παρά τις αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό και αξιόλογο σύνολο, αλλά η … γύμνια του πάγκου δυστυχώς δεν κρύβεται. “Έξω αστράφτει και μπουμπουνίζει και μέσα νομίζουν ότι ψιχαλίζει” σχολίασε εύστοχα ο ανταποκριτής του FLY για τα θέματα της Σπάρτης, Σαράντος Μανουσάκης.

Είναι δεδομένο ότι αν δεν υπάρξει ενίσχυση, στις επόμενες αγωνιστικές, η ομάδα θα αφεθεί στη μοίρα της και σιγά σιγά θα γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε με μεγάλο κόπο και αγάπη. Αν αναλογιστούμε και την αλλαγή που προέκυψε στη διαδικασία καρτών, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, τη στιγμή μάλιστα που μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει και σοβαροί τραυματισμοί. 3 – 4 προσθήκες θα έδιναν άλλον αέρα στην ομάδα και σίγουρα θα έλυναν τα χέρια του σωτήρη Αντωνίου.

Κατά τα άλλα, στο οικονομικό κομμάτι, άπαντες πληρώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του FLY και όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Τι μέλλει γενέσθαι; Ίδωμεν!