Έγκλημα στη Λακωνία: Ο Μαροκινός δολοφόνος είχε συλληφθεί ξανά για σωματική βία και όπλα και αφέθηκε ελεύθερος

Πρόκειται για τον 27χρονο σεσημασμένο Μαροκινό, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε πέσει στα χέρια του νόμου στις 9 Οκτωβρίου του 2015 για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβίαση του νόμου περί όπλων στην ίδια περιοχή. Τότε όμως αν και οι αστυνομικοί έκριναν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο με εξάρσεις βίας και ικανό για όλα δεν έκατσε πολύ στη φυλακή καθώς αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 20 Μαρτίου του 2018! Τελικά προχθές το βράδυ δολοφόνησε μια ηλικιωμένη γυναίκα για να της κλέψει λίγα ευρώ!

Ο Μαροκινός ομολόγησε, και υποστήριξε πως αυτός και ο Μολδαβός συνεργός του ήταν μεθυσμένοι και αποφάσισαν να ληστέψουν τη γυναίκα για να βρουν χρήματα και να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, την κυνήγησαν και όταν κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν άρχισαν να τη χτυπούν με ένα κούτσουρο στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την με μανία στο κεφάλι με ένα από τα ξύλα που είχε για το τζάκι! Η 63χρονη, μητέρα δυο παιδιών, πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή της καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας όμως δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης διαπίστωσαν ότι αρχικά οι αλλοδαποί ληστές έσπασαν κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν την πετούγια για να την ανοίξουν από μέσα και να μπουν. Ίσως, μάλιστα, να τους πήρε είδηση η άτυχη γυναίκα κι έτσι κλώτσησαν με πολλή δύναμη την αλουμινένια πόρτα γκρεμίζοντάς την κυριολεκτικά!

Αναλυτικό ρεπορταζ την Τρίτη στη πρωινή ενημερωτική ζώνη του FLY 8-10, αλλά και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (τηλεόραση Ant1) ώρα 8:00 “Καλημέρα Ελλάδα”