Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στην ε.ο Σκάλας-Σπάρτης

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε σήμερα 26.11.2017 στη Λακωνία.

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων σημειώθηκε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα στην ε.ο Σκάλας – Σπάρτης στην είσοδο των Κροκεών, στο σημείο της διασταύρωσης. Τα αυτοκίνητα κινούνταν το ένα με κατεύθυνση προς Σκάλα και το άλλο προς Σπάρτη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του FLY, ο οδηγός του αυτοκινήτου BMW χρώματος λευκού για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μεγάλη δύναμη με ένα Subaru, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα που πήγαιναν για ψάρεμα σε παραλία του Δήμου Ευρώτα.

Το Subaru μάλιστα μετέφερε τρέιλερ, με βάρκα η οποία λόγω της σφοδρότατης σύγκρουσης διεμβόλισε το αυτοκίνητο.

Επι τόπου σκοτώθηκαν τρεις Λάκωνες συμπολίτες μας, ο 20χρονος οδηγός της BMW, καθώς και οι δύο από του τρεις επιβαίνοντες του Subaru, ο γνωστός γιατρός Λεωνίδας Καράτζαλης 58 ετών και ο Παναγιώτης Χίος 55 ετών αντίστοιχα. Ο τρίτος επιβαίνων (62 ετών) είναι σοβαρά τραυματισμένος και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης ενώ αργότερα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

*Για λόγους δεοντολογίας και τον απαιτούμενο σεβασμό προς τις οικογένειες των θανόντων, ο FLY δεν κοινοποίησε εξαρχής τα ονόματα. Η οικογένεια του FLY εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων*