Π.Νίκας: “Ο Σταύρος Θεοδωράκης πέτυχε παντού”

«Είναι ο πιο αγαπητός αρχηγός κόμματος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να πετύχει το καλύτερο στο επίπεδο της ηγεσίας του κόμματος της κεντροαριστεράς, που είναι αναγκαίο για την ευρυθμία του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας. Συμφωνούμε με τις απόψεις τις οποίες εκφράζει. Συμφωνούμε με την δροσιά, την σφριγηλότητα και την ουσία των ανακοινώσεών του σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι γερός πάντοτε, γιατί τον χρειάζεται η πατρίδα μας. Η φωνή του είναι εθνική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή. Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήρε το έργο του Δημάρχου τονίζοντας ότι είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που μπορούν να σηκώσουν πάλι την Ελλάδα ψηλά.

Αναλυτικά ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:

«Ένα από τα συνθήματα που έχουμε επιλέξει για αυτή τη μικρή προεκλογική εκστρατεία που κάνω σε όλη την Ελλάδα για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε τους δήμους σε όλη τη χώρα και να μειώσουμε το κεντρικό κράτος των Αθηνών. Και όταν λέμε Δήμους εννοούμε τα πολύ καλά παραδείγματα των δήμων, εννοούμε ανθρώπους όπως τον δήμαρχο Καλαμάτας. Το έχω πει και στο παρελθόν και εδώ, αλλά και στην Αθήνα: υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να σηκώσουν πάλι την Ελλάδα ψηλά και έχω αναφέρει και την περίπτωση του Δημάρχου αλλά και την περίπτωση επιχειρηματιών στην περιοχή της Καλαμάτας. Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε να επιλέγουμε σε τοπικό επίπεδο ανθρώπους που αγαπούν την προσπάθεια και όχι κομματικούς υπαλλήλους, αν συνεχίσουμε και στο Κέντρο να επιλέγουμε ανθρώπους που είναι μακριά από τα προβλήματα και τις ευθύνες του παρελθόντος θα έχουμε ένα πολύ καλό μέλλον για μας και για τα παιδιά μας. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για αυτά που είδα, για αυτές τις προσπάθειες που κάνει και θα είμαστε σύμμαχοι στη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής της χώρας προς το καλύτερο. Τα μνημόνια δεν φεύγουν με φωνές .Τα μνημόνια φεύγουν επειδή κάνουμε μόνοι μας μια καλύτερη Ελλάδα. Δήμαρχε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου.»

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας δήλωσε:

«Με χαρά υποδεχόμαστε στο Δημαρχείο τον κύριο Σταύρο Θεοδωράκη. Έναν άνθρωπο που πέτυχε παντού. Με ό,τι και αν ασχολήθηκε. Ξεκίνησε με μύριες όσες δυσκολίες από την Αγία Βαρβάρα. Αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις, έφτασε σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Λέει πάντοτε την αλήθεια. Είναι ο πιο αγαπητός αρχηγός κόμματος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να πετύχει το καλύτερο στο επίπεδο της ηγεσίας του κόμματος της κεντροαριστεράς, που είναι αναγκαίο για την ευρυθμία του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας. Συμφωνούμε με τις απόψεις τις οποίες εκφράζει. Συμφωνούμε με την δροσιά, την σφριγηλότητα και την ουσία των ανακοινώσεών του σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι γερός πάντοτε, γιατί τον χρειάζεται η πατρίδα μας. Η φωνή του είναι εθνική. Χαιρετίζουμε και την παρουσία του κυρίου Ψαριανού, που και αυτόν τον έχουμε παρακολουθήσει. Καλώς ήρθατε».

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνοδεύουν ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και η Ολυμπία Αναστασοπούλου, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου.