Θ.Σταυρόπουλος στον FLY: Να σταματήσει τις αλητείες για τον Η.Αναστασάκο και τη Σπάρτη ο Σ.Γεωργούτζος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Άμεση απάντηση του γενικού αρχηγού της ΑΕ Σπάρτης Θύμιου Σταυρόπουλου στα όσα γράφτηκαν πριν από λίγα λεπτά στο site του Σωτήρη Γεωργούτζου για τον αρχηγό της ΑΕ Σπάρτης Ηλία Αναστασάκο αλλά και την ομάδα γενικότερα.
Συγκεκριμένα ο Θύμιος Σταυρόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στον FLY, χαρακτήρισε αλητείες, ανυπόστατα και ανακρίβειες τα όσα γράφτηκαν στο δήθεν ενημερωμένο αθλητικό site που έχει στην κατοχή του ο Σ.Γεωργούτζος.
Τόνισε ότι ο Ηλίας Αναστασάκος αποτελεί κόσμημα για την ομάδα και το νομό Λακωνίας και ότι είναι ένας από τους πρωτεργάτες της τεράστιας επιτυχίας της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ .

Τέλος ο κύριος Σταυρόπουλος ανέφερε ότι επειδή υπήρξαν διάφορες απειλές σε ποδοσφαιριστές της ομάδας κάνει  σαφές ότι τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλη την ομάδα, δεν ανέχεται να απειλεί,να σπηλώνει με ψέμματα και συκοφαντίες κανένας Γεωργούτζος αλλά και κανένας άλλος από όπου κι αν προέρχεται.

Δείτε την ανάρτηση του site sportstonoto.gr

Την… κοπάνησε από την Σπάρτη ο (Λάκωνας κατά τα άλλα) Αναστασάκος, αφού πρώτα πρωτοστάτησε & φρόντισε να τα γκρεμίσει όλα!

sportstonoto για ΑΕ Σπάρτη