Ζαχάρω | Κατολισθήσεις στον Καϊάφα

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα χθες τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιαματικών Λουτρών του Καϊάφα. Ο επαρχιακός δρόμος που είναι αρκετά κοντά στην πηγή και ενώνει τον Καϊάφα με τη Ζαχάρω, έκλεισε, όταν σημειώθηκε κατολίσθηση και μεγάλοι βράχοι βρέθηκαν καταμεσής του οδοστρώματος.

Πρόκειται για ένα δρόμο, που ειδικά τις πρωινές ώρες, έχει αρκετή κίνηση. Ήταν πραγματικά θέμα τύχης που την δεδομένη στιγμή δεν περνούσε κάποιος πεζός ή κάποιο αυτοκίνητο.

Στο σημείο, έφτασε άμεσα εκτός από το συνεργείο του δήμου που απομάκρυνε τους ογκόλιθους, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Κόσσυφας αλλά και ο επικεφαλής της παράταξης «Δυναμική Πρωτοβουλία» Πανταζής Χρονόπουλος, ο οποίος κατονόμασε την ΕΤΑΔ ως υπεύθυνη γι’ αυτή την κατάσταση, αφού όπως έκανε γνωστό, εγγράφως κατ’ επανάληψη έχουν προβεί σε ενημερώσεις χωρίς να υπάρξει καμία εξέλιξη.

Τόνισε μάλιστα ότι προτίθεται να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά, αφού κάθε φορά που τα καιρικά φαινόμενα προκαλούν κατολισθήσεις ή πλημμύρες τα μηχανήματα του δήμου Ζαχάρως βοηθούν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν στο τέλος ποινικές κυρώσεις γι’ αυτήν τους την πράξη.

ilialive