Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης ο Μιχάλης Βακαλόπουλος

Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του ο Μιχάλης Βακαλόπουλος για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

Συνδημοτισσες και συνδημοτες,

Φιλες και φιλοι,

Με την πεποιθηση οτι η Σπαρτη και τα Δημοτικα μας Διαμερισματα πρεπει επιτελους να αλλαξουν σελιδα και να προχωρησουν σε ενα μελλον ανταξιο του ονοματος και της ιστοριας, ανακοινωνω την προσπαθεια για μια νεα Δημοτικη Αρχη θετοντας στην κριση σας την υποψηφιοτητα μου για το αξιωμα του Δημαρχου Σπαρτης.

   Για μια Σπαρτη που δεν θα μας πληγωνει αλλα θα μας κανει υπερηφανους. Για τα χωρια μας που δεν θα αισθανονται “φτωχοι συγγενεις” αλλα ισοτιμα μελη και ενεργα κομματια της κοινωνικης ζωης του Καλλικρατικου Δημου μας.

   Στην προσπαθεια μας αυτη δεν υποσχομαστε θαυματα, ουτε υπαρχουν “μαγικα ραβδια”. Υπαρχει ομως η εμπειρια , η ανιδιοτελης διαθεση για προσφορα , η απεριοριστη αγαπη και η ανησυχια για τον τοπο μας , αλλα και η κοινη παραδοχη οτι το γενικοτερο κοινωνικο καλο υπερισχυει του “εγω” μας και των προσωπικων μας συμφεροντων. Οι καιροι απαιτουν συνθεση και δημιουργια και οχι αφορισμους και διχονοια..και οχι μονο δεν περισσευει καμια και κανενας αλλα προσκαλουμε καθε πολιτη που μπορει να ασπαστει το οραμα μας να αποτελεσει ενεργο μελος της προσπαθειας αυτης.

    Φιλες και φιλοι σας καλω να συνδιαμορφωσουμε βημα προς βημα το μελλον της Σπαρτης και των χωριων μας, βαζοντας ετσι την παρακαταθηκη για εναν Δημο Σπαρτης με αναπτυξη και ευημερια, ανταξιο της βαριας ιστορικης κληρονομιας του.

                                                                                             Μιχαλης Βακαλοπουλος

                                                                                                  φαρμακοποιος

                                                                               δημοτικος συμβουλος Δημου Σπαρτης